Det starter med Kostvejledning

Kæmper du med at komme af med overflødige kilo, mangler du energi i dagligdagen eller vil du bare leve et sundere liv? Kan du svare ja til bare et af disse spørgsmål syntes jeg du skal læse videre. Jeg vil fortælle lidt om vigtigheden af kostvejleding, og hvordan du kommer i gang med et nyt og sundere liv.

Kostvejledning gør det ikke alene, du skal være motiveret, indstillet på at følge rådene – og vigtigst af alt du må ikke give op. Kostvejledning det vigtigste element hvis du ønsker varigt og effektivt vægttab? Når du spiser rigtigt og dyrker motion vil du hurtigt opleve at du får mere energi, og lidt efter lidt vil det også kunne ses på vægten.

Kostvejledning i dagligdagen
En meget vigtig ting ved en hurtig slankekur er planlægningen af kost og motion. Lav en kostplan over den kommende uges slankemad. Skriv en indkøbsliste med alle de ting du får brug for, det gør det både lettere og billigere at handle ind efter din kostvejleding.

Det er vigtigt du følger en plan for alle dine måltider, altså en kostplan, på den måde kommer du ikke så let i en situation hvor du spiser noget der strider mod din kostvejleding. Der er ikke noget værre end at have dårlig samvittighed over at have spist en plade chokolade, bare fordi man ikke have tænkt kostplanen ind i dagligdagen. Lav evt. store portioner af de forskellige slankeretter og frys dem ned, som en del af din kostvejledning.På travle dage er det dejligt at kunne tage en sund færdigret op af fryseren (så fristes du ikke til at vige fra din kostvejledning og snuppe lidt hurtig fastfood, det er bestemt ikke godt for din nye sunde livsstil med motion som vigtig ingrediens!)

Motion og kostvejledning går hånd i hånd
Selv om en god kostplan er hjørnestenen i den livsstilsændring du er ved at foretage kan en ændring af spisevaner ikke gøre det alene. Uden motion vil du ikke opleve samme grad af overskud, og du vil kun i meget begrænset omfang kunne forvente et Hurtigt vægttab.
Motion behøver hverken være kedeligt eller besværligt. Jeg har selv haft stor glæde af en skridttæller og et par gode kondisko. Dyst med dig selv: I dag går/løber du 1 km. i morgen 2 km. o.s.v. Er du oven i købet så heldig, at du har en hund, er her en oplagt chance for, at give den en ekstra gåtur. Den vil elske det, og du og din slankekur har godt af det, og opnår herved det bedste vægttab.

Et andet godt råd er at kombinere motion og transport. Har du mulighed for at cykle på arbejde, er her en oplagt mulighed for ”gratis” motion. Udover at få rørt kroppen vil du også opleve at dit energi niveau vil være højere, og du vil have meget nemmere ved at koncentrerer dig. Fortsæt din nye sunde livsstil

Kostvejledning er en livsstil
Du skal være indstillet på – at din nye livsstil ikke er som ”almindelige” slankekure. I dit nye sunde liv er kostvejledning og motion en del af din dagligdag. Der er vigtigt du fortsætter med at indtage fedtfattige mælke/kødprodukter, groft brød, fed fisk, masser af grønsager og frugt for fortsat at holde din krop i balance. Drop de tomme kalorier, og lav i stedet din egen mad, og følg en kostplan så har du styr på råvarer og tilberedning. Bliv ved med at dyrke motion – HVER dag!